HiRes12Banklån på dagen

Svea Direkte tilbyr bank lån uten sikkerhet. Søker du lån i Svea Direkte gir vi deg svar på dagen, men trolig før det. Svealånet kan du bruke til hva du vil. Pengene blir utbetalt direkte til din bankkonto. Vi sender dokumentene og svaret på både mail og sms. 

  • Lån opptil 400 000 kr
  • Lav rente fra 9,9%
  • Få svar på dagen fra banken

Bank lån fra Svea Direkte

Svea Direkte ønsker å være en bank som finne god løsninger for deg som kunde. Svealån er uten sikkerhet eller pant. Lånet har opptil 10 års nedbetaling og du kan få 6 måneder avdragsfirhet. Den beste banken gir deg en fleksibiliteten som du ønsker av et lån. 

Banklån med BankID

Svea Direkte gjør det enkelt å få låne utbetalt. Du behøver ikke å bytte bank og vi overfører ditt Svealånet til din bankkonto. Bruk helst BankID til signering av lånedokumentene. Vi ønsker også at du laster opp lønnslipp og selvangivelse direkte i vår enkle nettløsning. Svealånet med BankID kan vi betale ut på dagen. 

Refinansiering med Svealånet

Svea Direkte gir vi våre kunder muligheten til refinansiering. Vi hjelper deg med å samle alle dine dyre smålån og kredittkort. Søk et større beløp og vi betaler ned din gjeld. Du får kun en faktura og et blligere bank lån du kan leve med. Svealånet finner den løsningen du leter etter. 

 

 

Låne eksempel: 65 000 kr over 5 år, 17,9% nom.rente, effektiv rente 22,11%, etableringsgebyr 750 kr, total 102 122 kr.