Ny start 280x190

Refinansiering av inkassogjeld og smålån gir deg bedre kontroll på økonomien din, og du gir deg selv muligheten til å rydde opp. Du vil også få en lavere rente enn du har på din inkassogjeld i dag.

 

Hensikten med Ny start, er at du får ryddet opp i gammel inkassogjeld og kan starte med blanke ark. Vi sletter dine betalingsanmerkninger, og du kan unngå at andre tar tvangspant i dine eiendeler. Vi kommer ikke til å låne deg noen flere penger med dette tilbudet, men vi vil samarbeide for å finne en nedbetalingsløsning som du kan leve med. Hvis du for eksempel har et lån på 15 000 kroner og betaler ca 900 kroner 
i måneden, er du gjeldfri i løpet av 18 måneder. For at vi skal kunne hjelpe deg,
må du få med en medlånetaker*.

 

Dette er fordelene med Ny start:

  • Din inkassogjeld hos oss gjøres om til ett lån med én nedbetalingsplan.
  • Du får lavere rente enn den inkassorenten du har i dag, ny rente 7,9 %.
  • Vi samler alle inkassokrav du har utestående hos oss.
  • Alle betalingsanmerkninger på ditt privatlån hos oss slettes.
  • Vi blir enig om en nedbetalingsplan som du kan leve med.
  • Følger du ny nedbetalingsplan i minimum 12 måneder, vil vi vurdere å
    hjelpe deg med å refinansiere all inkassogjeld du måtte ha.

 

Nå er det tid for å ordne opp. Alt du behøver å gjøre, er å fylle ut kontaktskjema og så tar vi kontakt. Vi er her for å hjelpe deg.

 

 

*Din medlånetaker vil bli informert om at det er inkassogjeld som skal refinansieres og må godkjennes i henhold til vår kredittpolicy.

Låneeksempel: 65 000 kroner o/5 år, nom. rente 7,9 % / eff. rente 10,78 %.  Etabl. gebyr 950 kroner, totalt 82 200 kroner.