ForbrukerfinansieringLån uten sikkerhet fra 9,9%

Forbruksfinansiering er et raskt og enkelt lån til noe du skal kjøpe. Har du fått et tilbud du ikke kan si nei til? Eller endelig bestemt deg for å oppfylle en drøm? Med forbruksfinansiering får du et forbrukslån som du kan bruke til hva du vil. Pengene kommer rett inn på din brukskonto og vi spør ikke hva du skal kjøpe deg. 

  • Finansiering opptil 400 000 kr
  • Lav rente fra 9,9%
  • 12 mnd. avdragsfrihet

Finansiering og lån

Finansiering av det du ønsker deg mest skal være enkelt. Søker du lån i Svea Finans så får du svar på dagen. Du får tilbudet om finansiering på mail og SMS. Vi sørger for en rask utbetaling hvis du signering med Bank ID. Forbruksfinansiering er Svea Finans sin spesialitet og vi hjelper deg deg når tid er penger. 

Finansiering & Refinansiering

Trenger du finansierng til noe du ønsker deg? Har du også flere lån og kreditter? Svea Finans kan hjelpe deg med begge deler. Søk refinansierng av dine dyre lån og samtidig søke om de pengene du trenger i tillegg. Da får du kun et lån og finansinering i en bank. Du kan spare mye penger med å samle lån og finansiering i en bank med lavere rente. I tillegg kan du få opptil 10 års nedbetalingstid som gir deg mindre månedlige utgifter. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 16,64%, 65 000, o/5 år, etabl.geb. 950, totalt: 95 167. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 32,26%.